Τρουφάκια

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Τρουφάκια με Σαμιώτικο κρασί Samos Wine Chocotroffes Χειροποίητα τρουφάκια, μικρές θαυματουργές μπαλίτσες με Σαμιώτικο γλυκό κρασί καρύδια , μέλι και με την καλύτερη μαύρη κουβερτούρα. Μοναδική γεύση ισορροπημένη γλυκύτητα καθώς το νέκταρ Σάμου απογειώνει τον ουρανίσκο. Διατηρούνται εκτός ψυγείου για περίπου οκτώ μήνες.

7,90 / (Συσκευασία 180)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
Παραλαβή από το κατάστημα

Συστατικά: καρύδια τριμμένο μπισκότο(αλεύρι σίτου, ζάχαρη, φυτικό έλαιο, γάλα), κουβερτούρα υγείας(κακάο, βούτυρο κακάο), σαμιώτικο γλυκό κρασί,μέλι, ζάχαρη άχνη για επικάλυψη.
Αργυρώ Αναστασίου
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
Ξεκίνησα στο εργαστήριό μου “Τα γλυκά της Αργυρώς” στον τόπο που γεννήθηκα τα Κοντακέϊκα Σάμου. Ήταν το πάθος μου για την ζαχαροπλαστική που με ώθησε να παρατήσω τη δουλειά μου ως καθηγήτρια Αγγλικών και Γαλλικών και να αρχίσω ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των γλυκών.Ο στόχος μου ήταν να φτιάχνω γλυκά τα οποία θα ήταν ξεχωριστά και πάνω από όλα σπιτικά. Μετά από δύο χρόνια το “Theorima” έγινε το καινούργιο μας όνομα στο μεσαίο Καρλόβασι για να αντιπροσωπεύει το πανέμορφο νησί της Σάμου και τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο.Θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε με μεράκι και σεβασμό κρατώντας ψηλά την ποιότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων μας.