Καλώς ήρθατε στην ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ

Η ιστορία μας

Το κατάστημα ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ λειτουργεί στη Γλυφάδα στην οδό Κνωσσού 14 και Δελφών από το 1978. Από την αρχή κερδίσαμε την αγορά καλύπτοντας τις ανάγκες των επαγγελματιών τροφοδοτώντας τους με ποιοτικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Βασικό αγαθό διακίνησης μας ήταν το ελληνικό ποιοτικό ελαιόλαδο και οι ελληνικές ελιές (ποικιλία εκ των οποίων προέρχεται από δικούς μας ελαιώνες στην Σπάρτη). Η εξαιρετική ποιότητα των εμπορευμάτων καθώς και οι γνώσεις μας για την σωστή πρώτη ύλη κέρδισε σταδιακά και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και έτσι η εταιρεία μπήκε δυναμικά και στον τομέα της λιανικής πώλησης.

Το κατάστημα μας σήμερα

Με συνέπεια και υπευθυνότητα όλα αυτά τα χρόνια φέρνουμε στο μαγαζί μας τα προϊόντα εκείνα που μπαίνουν και στο δικό μας πιάτο φροντίζοντας πάντα να επιλέγουμε το άριστο και πάντα με σωστή σχέση ποιότητας τιμής. Η πολύχρονη και εγγυημένη συνεργασία μας με επιλεγμένους παραγωγούς και προμηθευτές μας επιτρέπει να εξασφαλίζουμε έγκαιρα το μερτικό μας από την φρέσκια σοδειά ή παραγωγή τους. Μέριμνα μας είναι επίσης και η σωστή συντήρηση και αποθήκευση όλων των προϊόντων για αυτό και στο ιδιόκτητο κτήριο μας στη Γλυφάδα αλλά και στις ιδιόκτητες αποθήκες μας στη Σπάρτη τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής που αφορούν στο τρόφιμο. Δροσεροί, σκιεροί και απολυμασμένοι χώροι συμβάλλουν στην εξασφάλιση της ποιότητας ώστε ο καταναλωτής να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια για το τρόφιμο που αγοράζει.

Το elaiopigi.gr

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος γίνεται σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε πρωτίστως τις ανάγκες των πελατών μας που προτιμούν να λαμβάνουν τις παραγγελίες τους απευθείας στο σπίτι τους ή το εξοχικό τους ή ακομα και στα μέρη που σπουδάζουν τα παιδιά τους. Ήταν εξάλλου η δική τους προτροπή που μας ώθησε στην απόφαση των πωλήσεων εξ αποστάσεως. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την ίδια ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος όπως αυτή που υπάρχει και στο φυσικό κατάστημα. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε κτίσει με τους πελάτες μας τις δυο τελευταίες δεκαετίες και τα θετικά σχόλια των καταναλωτών που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση.

Στο elaiopigi.gr θα βρείτε...

Διαλεκτά προϊόντα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές προϊόντων από μια μεγάλη ποικιλία και εμείς θα σας τα στείλουμε στην πόρτα σας το συντομότερο

Συνταγές

Συνταγές με τα προϊόντα μας από τους συνεργαζόμενους σεφ, προμηθευτές αλλά και από τις αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές των γιαγιάδων μας

Διατροφή

Διατροφικές συμβουλές από την έμπειρη διαιτολόγο μας σχετικά με την υγιεινή διατροφή για όλη την οικογένεια

Συμβουλές

Παρέχουμε άμεσες συμβουλές για τα προϊόντα και τις συνταγές μας και είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε κάθε απορία σας

Επιλέγουμε το άριστο για να έρθει στην πόρτα σας!

Ενημέρωση

Μέσω των κοινωνικών δικτύων προσφέρουμε άμεση ενημέρωση για τις νέες σοδειές και προϊόντα όταν αυτά φτάνουν στο κατάστημά μας

Ωράριο καταστήματος - Επικοινωνία

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Γλυφάδα, στην οδό Κνωσσού 14 και Δελφών όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ή να παραλάβετε έτοιμες τις παραγγελίες σας.

Είμαστε ανοικτά Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 8.00-15.00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 8.00-15.00& 17.00-21.00.

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά ή και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2130452054 στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Ελπίζουμε να βρείτε στο eshop που φτιάξαμε με μεράκι και αγάπη όλα εκείνα που επιθυμείτε να βάλετε στο τραπέζι σας, να εμπνευστείτε από τις συνταγές μας για να εμπλουτίζεται την διατροφή σας και είμαστε έτοιμοι να διευρύνουμε την γκάμα των προιόντων μας ανταποκρινόμενοι στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Καλή σας πλοήγηση!