Μαγειρική και Διατροφή

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 10/06/2020

Οι Γάλλοι την ονομάζουν ανάλογα με το λεμόνι ή το ξίδι, που χρησιμοποιείται σαν βασικό υλικό, άλλοτε citrouette(citron=λεμόνι) άλλοτε vinaigrette. Η επιλογή της μιας ή της άλλης παραλλαγής , εξαρτάται από την προσωπική σας γευστική προτίμηση.

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 10/06/2020

Δοκιμάστε διαφορετικές παραλλαγές και δημιουργήστε τις πιο πρωτότυπες γεύσεις για δροσιστικό τσάϊ

  • Αυτό το ξέρατε;
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 23/04/2020

Ένα υπερόπλο στην διατροφή μας που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας.

  • Συμβουλές διατροφολόγου-διαιτολόγου
ΑΚΕΡΜΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ/ΤΣΟΥΠΟΥ ΤΖΕΝΗ - 23/04/2020

Το χαρουπάλευρο έχει χαρακτηριστική μυρωδιά και το χρώμα του κακάου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων, αλλά και διαφόρων γλυκών. Πριν από μερικούς αιώνες, το χαρουπάλευρο ήταν ένα από τα σημαντικότερα γλυκαντικά τροφίμων στον κόσμο και η υγιεινή, θα λέγαμε, "σοκολάτα".

  • Αυτό το ξέρατε;
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 23/11/2019