Συμβουλές μαγειρικής

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 14/10/2021

Πολλές φορές χρειάζεται να καταψύξουμε τρόφιμα ή για εξοικονόμηση χρόνου ή για να μην χαλάσουν και τα πετάξουμε. Ακολουθώντας κάποιες οδηγίες μπορούμε να είμαστε ασφαλείς ότι θα διατηρήσουν την υφή τους, τα χρώματά τους, τη γεύση τους.

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 10/06/2020

Οι Γάλλοι την ονομάζουν ανάλογα με το λεμόνι ή το ξίδι, που χρησιμοποιείται σαν βασικό υλικό, άλλοτε citrouette(citron=λεμόνι) άλλοτε vinaigrette. Η επιλογή της μιας ή της άλλης παραλλαγής , εξαρτάται από την προσωπική σας γευστική προτίμηση.

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 10/06/2020

Δοκιμάστε διαφορετικές παραλλαγές και δημιουργήστε τις πιο πρωτότυπες γεύσεις για δροσιστικό τσάϊ

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΑΛΤΕΡΡΑ - 09/06/2019
  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 26/04/2018