Πολλές φορές χρειάζεται να καταψύξουμε τρόφιμα ή για εξοικονόμηση χρόνου ή για να μην χαλάσουν και τα πετάξουμε. Ακολουθώντας κάποιες οδηγίες μπορούμε να είμαστε ασφαλείς ότι θα διατηρήσουν την υφή τους, τα χρώματά τους, τη γεύση τους.
Οι Γάλλοι την ονομάζουν ανάλογα με το λεμόνι ή το ξίδι, που χρησιμοποιείται σαν βασικό υλικό, άλλοτε citrouette(citron=λεμόνι) άλλοτε vinaigrette. Η επιλογή της μιας ή της άλλης παραλλαγής , εξαρτάται από την προσωπική σας γευστική προτίμηση.
Δοκιμάστε διαφορετικές παραλλαγές και δημιουργήστε τις πιο πρωτότυπες γεύσεις για δροσιστικό τσάϊ