Μπακαλιαροκροκέτες

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
23/03/2020

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ μπακαλιάρος
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 αυγό
  • 250γρ φαρίνα
  • πιπέρι
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • ψιλοκομμένο άνηθο, μαϊντανό
  • Αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ξαλμυρίζω τον μπακαλιάρο(υπάρχει άρθρο στο eshop μας με οδηγίες)
  • Κόβω κομμάτια τον μπακαλιάρο στο μούλτι ή σε ένα μίξερ
  • Τρίβω επίσης στο μούλτι το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • Ρίχνω σε ένα μπολ τον μπακαλιάρο, τα κρεμμύδια , τον άνηθο και τον μαιντανό ,την μπύρα, το αυγό και την φαρίνα
  • Αφήνω το μείγμα να σταθεί στο ψυγείο για μια ώρα.
  • Πλάθω σε μπαλάκια και τηγανίζω σε άφθονο λάδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα