Brownies με αλεύρι ντίνκελ

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
01/10/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 170 γρ κουβερτούρα σε κομμάτια
  • 1/2 κούπα βούτυρο
  • 1 κούπα ζάχαρη καρύδας ή καστανή
  • 2 κ. γλυκού υγρή βανίλια
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα αλεύρι ντίνκελ
  • λίγο αλάτι
  • Για την επικάλυψη:2 κ.σούπας βούτυρο-11/2 κ. σούπας κακάο-1/2 κ.γλυκού βανίλια-1 κούπα άχνη ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180 και βουτυρώνω ένα τετράγωνο ταψάκι μεσαίου μεγέθους
  • Λιώνω την σοκολάτα με το βούτυρο σε πολύ χαμηλή φωτιά και ρίχνω μέσα την υγρή βανίλια. Αφήνω στην άκρη να κρυώσει.
  • Στο μίξερ για 7-8' χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτη κρέμα.
  • Σταματάω να χτυπάω και ενώνω τα δύο μείγματα με ένα κουτάλι. Ρίχνω μέσα και το αλεύρι και λίγο αλάτι και ανακατεύω ελαφρά.
  • Ρίχνω στο ταψάκι και ψήνω για 20' μέχρι να βυθίζω ένα μαχαίρι και να βγαίνει καθαρό στο κέντρο.
  • Όταν κρυώσει καλύπτω προαιρετικά με το frosting
  • Frosting(επικάλυψη):Λιώνω βουτυρο με κακάο και προσθέτω βανίλια &σιγά σιγά την άχνη με λίγο νερό αν χρειαστεί για να έχω την επιθυμητή πυκνότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα