Ζάχαρη καρύδας -BIO

Η ζάχαρη της καρύδας δεν προκαλεί υπεργλυκαιμία ή υψηλό σάκχαρο του αίματος. Ο γλυκαιμικός δείκτης της είναι 35 και κατατάσσεται στις τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Ως σύγκριση αναφέρουμε ότι ο γλυκαιμικός δείκτης της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο κυμαίνεται από 65-100, του σιροπιού σφενδάμου είναι 69 και του μελιού είναι 70. Ο γλυκαιμικός δείκτης δείχνει πόσο γρήγορα μια τροφή μετατρέπεται σε ζάχαρη. Η ζάχαρη από καρύδα θεωρείται πιο υγιεινή ακόμα και από τη μαύρη ζάχαρη. Είναι υψηλή σε μέταλλα. Αποτελεί πλούσια πηγή καλίου, ασβεστίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, σιδήρου, χαλκού, μαγγανίου, φωσφόρου και βόριου. Περιέχει επίσης 12 από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, πυριδοξίνη, νικοτινικό οξύ, βιοτίνη και ινσιτόλη. Σε σύγκριση με τη μαύρη ζάχαρη, η ζάχαρη καρύδας περιέχει 36 φορές περισσότερο σίδηρο, 4 φορές περισσότερο μαγνήσιο και 10 φορές περισσότερο ψευδάργυρο. Περιέχει ινοσιτόλη σε ποσότητα μεγαλύτερη από ό, τι από άλλες βιταμίνες.

1,65 / (Συσκευασία 200γρ)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
Φοιτητικό ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 ημέρες. Απαιτείται φοιτητικό πάσο για παραλαβή)
Παραλαβή από το κατάστημα