Κάποιοι το ονομάζουν "το συστατικό που τους έλειπε" ενώ στην μοντέρνα κουζίνα έχει τον τίτλο της "σκοτεινής υπερτραφής". Τα νόστιμα καραμελωμένα σκόρδα έχουν υποβληθεί σε αντίδραση Maillard, κατά την οποία η έντονη γεύση ωμού σκόρδου μαλακώνει και γλυκαίνει και οι στοματικές οσμές από την κατανάλωση του ελαχιστοποιούνται. Κρατώντας τα θρεπτικά του συστατικά και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το μαύρο σκόρδο θεωρείται μια "φυσική αντιβίωση"
Κάθε πίτα, σπιτική ή έτοιμη κατεψυγμένη θέλει και τα μυστικά της στην παρασκευή της ώστε όλοι να μείνουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.
Το ποπ κορν αποτελεί μια τροφή με λίγες θερμίδες και πολλά ωφέλιμα αντιοξειδωτικά. Αυτό φυσικά αφορά στο σκέτο ποπ κορν, χωρίς πολύ αλάτι, βούτυρο ή λάδι. Επιπλέον, το ποπ κορν αποτελεί σημαντική πηγή φυτικών ινών καθώς είναι 100% προϊόν ολικής άλεσης