Μαγειρική και Διατροφή

  • Αυτό το ξέρατε;
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 21/04/2018

Κάποιοι το ονομάζουν "το συστατικό που τους έλειπε" ενώ στην μοντέρνα κουζίνα έχει τον τίτλο της "σκοτεινής υπερτραφής". Τα νόστιμα καραμελωμένα σκόρδα έχουν υποβληθεί σε αντίδραση Maillard, κατά την οποία η έντονη γεύση ωμού σκόρδου μαλακώνει και γλυκαίνει και οι στοματικές οσμές από την κατανάλωση του ελαχιστοποιούνται. Κρατώντας τα θρεπτικά του συστατικά και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το μαύρο σκόρδο θεωρείται μια "φυσική αντιβίωση"

  • Αυτό το ξέρατε;
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 14/04/2018
  • Αυτό το ξέρατε;
ΙΟΝ - 07/04/2018

"Πολυβιταμινούχο και πλούσιο σε ενέργεια προϊόν, η σοκολάτα!"

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 07/04/2018

Κάθε πίτα, σπιτική ή έτοιμη κατεψυγμένη θέλει και τα μυστικά της στην παρασκευή της ώστε όλοι να μείνουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα.

  • Αυτό το ξέρατε;
Ρυζεμπορική - 23/03/2018

Το ποπ κορν αποτελεί μια τροφή με λίγες θερμίδες και πολλά ωφέλιμα αντιοξειδωτικά. Αυτό φυσικά αφορά στο σκέτο ποπ κορν, χωρίς πολύ αλάτι, βούτυρο ή λάδι. Επιπλέον, το ποπ κορν αποτελεί σημαντική πηγή φυτικών ινών καθώς είναι 100% προϊόν ολικής άλεσης

  • Συμβουλές διατροφολόγου-διαιτολόγου
ΑΚΕΡΜΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ/ΤΣΟΥΠΟΥ ΤΖΕΝΗ - 21/03/2018