100% Φυσικός χυμός ροδιού

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Οι άνθρωποι της POM STAR σεβόμενοι τις φυσικές ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού και φυσικά τη γεύση του, δεν χρησιμοποιούν την παραμικρή θερμική επεξεργασία, δε χρησιμοποιούν ολόκληρο το ρόδι με τη φλούδα για την παραγωγή του χυμού και φυσικά κανένα συντηρητικό ή μέσο αραίωσης.Η μέθοδος της ταχείας κατάψυξης σε αντίθεση με την παστερίωση είναι μια πολύ πιο φιλική μέθοδος συντήρησης που δίνει προστιθέμενη αξία στο προϊόν.

2,20 / (Συσκευασία 250ml)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Λίγα λόγια για την εταιρεια...

από το 2006

Επεξεργαζόμαστε με ιδιαίτερη φροντίδα, ένα μαγικό σε ιδιότητες καρπό της φύσης: το ρόδι! 
Η εταιρία ΡΟΔΙ ΕΛΛΑΣ είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την συστηματική καλλιέργεια της ροδιάς

Σχετικά με εμάς

Οι στόχοι της Ρόδι Ελλάς, από την αρχή της δημιουργίας ήταν συγκεκριμένοι: Η ίδρυση και ανάπτυξη της συστηματικής καλλιέργειας της ροδιάς στην Ελλάδα μέσα από το συμβολαιακό μοντέλο, η δημιουργία ενός νέου «παίκτη» στην παγκόσμια αγορά του Ροδιού και η σταδιακή μεταποίηση του φρέσκου Ροδιού.

Ανάπτυξη της δράσης

Σήμερα, η εταιρία Ρόδι Ελλάς είναι κορυφαία στην παραγωγή, συσκευασία και μεταποίηση του Ροδιού

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας αγγίζουν πλέον τα 32.000τ.μ. συμπεριλαμβανομένων των 4.000τ.μ. θαλάμων ψύξης-καταψύξεων, των 5.000 τ.μ. σε χώρο διαλογητηρίου, ενώ 2.000τ.μ. είναι ο χώρος μεταποίησης-χυμοποιείας.

Προϊόντα ροδιού

Ο προσανατολισμός της εταιρίας μας είναι κυρίως εξαγωγικός. Οι καταναλωτές των προϊόντων μας είναι κυρίως άνθρωποι που κατανοούν τις απίστευτα ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού και αναζητούν προϊόντα που παράγονται με τους πλέον δυνατούς φυσικού τρόπους.

Η μέθοδος της ταχείας κατάψυξης σε αντίθεση με την παστερίωση είναι μία πολύ πιο φιλική μέθοδος συντήρησης που δίνει προστιθέμενη αγία στο προϊόν.

Γιατί η μεταλλική γεύση που αφήνει στο χυμό η παστερίωση αλλοιώνει την υπέροχη γεύση του χυμού κάνοντας τον ιδιαίτερα στυφό.

Όταν μιλάμε για ένα ευεργετικό προϊόν όπως το ρόδι, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε την εναλλακτική στον καταναλωτή να επιλέξει ένα προϊόν που μετά την βαθμιαία απόψυξή του δε διαφέρει σε τίποτα από τον φρεσκοστυμμένο χυμό που θα έφτιαχνε ο ίδιος στο σπίτι, 365 ημέρες το χρόνο.