Λουκάνικο Σπάρτης πεπερόνι

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Η εταιρεία Τσικάκης - Γιαννόπουλος, επενδύοντας τόσο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και στο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό, παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και παραδοσιακών σκευασμάτων που διακρίνονται για την υπεροχή στην γεύση τους, την άριστη συσκευασία και φυσικά για την πρώτη ύλη τους, τα πιστοποιημένα ποιοτικά - ελληνικά χοιρινά παραγωγής της.

8,50 / 1 Κιλό (kg)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Γραμμάρια (gr)

Δυνατότητα παραγγελίας: από 350 εως 2450 γραμ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Παραλαβή από το κατάστημα

Συστατικά: κρέας χοιρινό ελληνικό 92%, αλάτι, δεξτρόζη, μπαχαρικά (περιέχει μουστάρδα), γαλακτοματοποιητές: πολυφωσφορικά άλατα, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό νάτριο, χρωστικές: καρμίνιο, καραμελόχρωμα, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο.
Το βάρος μπορεί να κυμανθεί ±100γρ.
Η εταιρεία
Στις αρχές του 1970, ο Λάμπρος Τσικάκης και ο Γεώργιος Γιαννόπουλος δημιούργησαν μια μικρή παραδοσιακή χοιροτροφική Μονάδα λίγο έξω από την Σπάρτη Λακωνίας στους πρόποδες του Ταϋγέτου σε ένα μικρό χωριό τη Λεύκη Ανωγείων. 
Γρήγορα η εταιρεία «ΤΣΙΚΑΚΗ- ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» έγινε γνωστή στην ελληνική αγορά για την ποιότητα των χοιρινών παραγωγής της και σιγά σιγά επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων. 

Η μακρά παρουσία της σε ένα τόσο δυναμικό και ανταγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός της βιομηχανίας τροφίμων, η επιλογή άριστων πρώτων υλών, η διαρκής ενημέρωση, η τεχνολογία και τεχνογνωσία, ο σεβασμός στον πελάτη, την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές εταιρείες στην Ελληνική Αγορά !