Βακαλάος Ισλανδίας υγράλατος

Ο υγράλατος βακαλάος Ισλανδίας ή μπακαλιάρος Ισλανδίας ψαρεύεται στον βορειοανατολικό Ατλαντικό ωκεανό (FAO 27) με παραγάδι. Το πάστωμα γίνεται ενώ το ψάρι είναι ακόμη φρέσκο και έτσι διατηρεί την τρυφερή υφή της σάρκας του.

14,64 / (Συσκευασία 1,2 κιλά/τεμάχιο)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Η εταιρεία 
 Πυθέας Αλιεύματα δραστηριοποιείται στο χώρο της παρασκευής, επεξεργασίας και εμπορίας αλιευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα, μέσα στις εγκαταστάσεις των «Ψυγείων Ευρώπης», ενώ παράλληλα διατηρεί εργοστάσιο παραγωγής και επεξεργασίας λευκού ταραμά υψηλής ποιότητας, παραγωγή καπνιστών αλιευμάτων και γραμμή επεξεργασίας αλίπαστων ψαριών στην Εύβοια.

Τα προϊόντα της εταιρείας, αποτελούν βασικό συστατικό της μεσογειακής και της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής (υγράλατος βακαλάος, ταραμάς, καπνιστά αλιεύματα) και εξάγονται σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ωκεανίας.Θεμελιώδης ιδρυτικός σκοπός της Πυθέας Αλιεύματα, που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό της είναι η διαχρονική πρωτοπορία στον κλάδο.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διαρκούς επένδυσης σε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό & την εφαρμογή των βέλτιστων διαδικασιών ελέγχου ποιότητας από έμπειρο & καταρτισμένο προσωπικό μηχανικών & χημικών τροφίμων, βάσει των αυστηρότερων διεθνών προτύπων ασφάλειας & υγιεινής και της επικέντρωσης αποκλειστικά σε πολύ υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.Η εταιρεία ανήκει στην οικογένεια Λυμπερόπουλου, καθώς και σε δύο ισλανδικούς ομίλους στο χώρο της αλίευσης και παραγωγής αλιευμάτων, την εταιρεία Visir και Thorbjorn.

Η Οικογένεια Λυμπερόπουλου, επί σχεδόν 50 συναπτά έτη, ασχολείται επαγγελματικά με την εισαγωγή, επεξεργασία και εμπορία ποιοτικών αλιευμάτων από την Ισλανδία και τη Νορβηγία. Ο παππούς της οικογένειας, Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ΄60 ένα μακρινό ταξίδι για την Ισλανδία και τη Νορβηγία όπου γνώρισε πολλούς παραγωγούς και εμπόρους του παστού βακαλάου και του ταραμά. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει την στενή συνεργασία με Ισλανδούς παραγωγούς, με στόχο να μεγαλώσει την παρουσία των αλιευμάτων τους στην Ελληνική αγορά.