Μπισκότα σοκολάτας μαλακά

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
27/03/2018

ΥΛΙΚΑ

  • 1 1/2 κούπα μαλακό αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
  • 3/4 κούπας ζάχαρη καρύδας ή μαλακή καστανή ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1/4 κουταλιά του γλυκού σόδα μαγειρική
  • 1 αυγό
  • 1/4 κούπας ζάχαρη κρυσταλλική
  • 125 γρ βούτυρο
  • 1 βανίλια
  • 3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας
  • 1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη καρύδας & τη κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
  • Ρίχνουμε το αυγό, το μέλι, τη βανίλια και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 1'
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και τη σόδα και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.
  • Τέλος, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε για λίγο ακόμη.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί.
  • Τοποθετούμε κουταλιές του γλυκού από το μείγμα μας σε απόσταση γιατί θα απλώσουν.
  • Ψήνουμε μόνο για 10΄ με 11' όχι περισσότερο και αφήνουμε να κρυώσουν για 15'

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα