Μπισκότα σοκολάτας μαλακά
- 1 1/2 κούπα μαλακό αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
- 3/4 κούπας ζάχαρη καρύδας ή μαλακή καστανή ζάχαρη
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1/4 κουταλιά του γλυκού σόδα μαγειρική
- 1 αυγό
- 1/4 κούπας ζάχαρη κρυσταλλική
- 125 γρ βούτυρο
- 1 βανίλια
- 3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας
- 1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη καρύδας & τη κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
- Ρίχνουμε το αυγό, το μέλι, τη βανίλια και συνεχίζουμε να χτυπάμε για 1'
- Προσθέτουμε το αλεύρι και τη σόδα και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.
- Τέλος, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε για λίγο ακόμη.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί.
- Τοποθετούμε κουταλιές του γλυκού από το μείγμα μας σε απόσταση γιατί θα απλώσουν.
- Ψήνουμε μόνο για 10΄ με 11' όχι περισσότερο και αφήνουμε να κρυώσουν για 15'