Ταλιατέλες "Οι Μύλοι"

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Με πηγή έμπνευσης τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο βασιζόμενοι σε συνταγές που μεταδόθηκαν από γενιά σε γενιά, δημιουργήσαμε τα ζυμαρικά μας. Τα ζυμώνουμε με εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι, ολόφρεσκα αυγά και φρέσκο γάλα. Ο φυσικός τρόπος ξήρανσης των ζυμαρικών μας τα βοηθά να διατηρήσουν το μοναδικό τους άρωμα και την μαγευτική γεύση. Η παράδοση σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει η επιχείρηση μας συνδυάζεται και δημιουργεί τα αγνά ποιοτικά και γευστικά προϊόντα μας.

3,10 / (Συσκευασία 500γρ)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
Φοιτητικό ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 ημέρες. Απαιτείται φοιτητικό πάσο για παραλαβή)
Παραλαβή από το κατάστημα

Συστατικά:
Αλεύρι από σκληρό σιτάρι, σιμιγδάλι,φρέσκα αυγά, αγελαδινό γάλα, αλάτι 0.2%

Το εργαστήριο μας διαθέτει τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό παραγωγής ζυμαρικών τελευταίας τεχνολογίας ώστε τα ζυμαρικά μας να πληρούν όλες τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με τις συνταγές μας και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε δημιουργούμε τα παραδοσιακά προϊόντα ζυμαρικών υψηλής διατροφικής αξίας. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι πλούσια και θα αναβαθμίζεται με την δημιουργία νέων προϊόντων που θα καλύπτουν όλες τις γευστικές και διατροφικές ανάγκες των πελατών μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι βιολογικά.
Τα προϊόντα «Οι Μύλοι» παράγονται στις εγκαταστάσεις μας με διαδικασίες ISO από αγνές πρώτες ύλες κυρίως της Λακωνικής γης (γάλα, αυγά). Φέρουν σήμανση κωδικών παραγωγής ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές ιχνηλασιμότητας.
Το εργαστήριο «Οι Μύλοι» είναι πιστοποιημένο με ISO 22000.