Σουφλεδάκια σοκολάτας

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
18/04/2018

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας
  • 100 γρ βούτυρο
  • 5 αυγά
  • 150γρ αλεύρι γενικής χρήσης
  • 250γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 σφηνάκι κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνω σε μπεν μαρί τη κουβερτούρα και το βούτυρο.
  • Χτυπάω στο μεταξύ τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν καλά
  • Ενώνω τα δύο μείγματα και προσθέτω το σφηνάκι κονιάκ και το αλεύρι και ανακατεύω ελαφρά με μια σπάτουλα.
  • Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ψήνω ακριβώς για 15.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα