Σουφλέ με ταλιατέλες και τυριά

ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 πακέτο ταλιατέλες
  • 1 μικρή κρέμα γάλακτος
  • 300 γρ γραβιέρα τριμμένη
  • 10 φέτες για τοστ γαλοπούλας κομμένο σε καρέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μικρό ταψάκι η πυρέξ 25 x 25 ρίχνω λίγο απο την τριμμένη γραβιέρα
  • Βράζω τις χυλοπίτες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σουρώνω και ρίχνω τις μισές στο ταψί που έχω ρίξει το τυρί
  • Προσθέτω ακόμη λίγο τυρί και τις 5 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε κομμάτια.
  • Περιχύνω με την μισή κρέμα γάλακτος και καλύπτω με τις υπόλοιπες χυλοπίτες.
  • Ρίχνω τις υπόλοιπες φέτες γαλοπούλας κομμένες σε κομμάτια, το υπόλοιπο τυρί και την κρέμα γάλακτος.
  • Καλύπτω με αλουμινόχαρτο το ταψί για να μην ξεραθούν οι χυλοπίτες και ψήνω στους 180 βαθμούς για 15-20'

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα