Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι ένα εδώδιμο ωμό λάδι που εξάγεται από τον καρπό ή την ψίχα των ώριμων καρύδων του κοκοφοίνικα. Χρησιμοποιείται ευρέως στις τροπικές χώρες εδώ και πολλές γενιές, αποτελώντας την κύρια πηγή μαγειρικού ελαίου στη διατροφή τους. Έχει πολλές χρήσεις στη μαγειρική, τη φαρμακευτική και τη βιομηχανία. Είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, πράγμα που το καθιστά κατάλληλο και για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως το τηγάνισμα.Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες.Το έλαιο της καρύδας χρησιμοποιείται επίσης σε σαπούνια και καλλυντικά.

3,00 / (Συσκευασία 250ml)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Παραγωγός: KTC

Προέλευση: Μεγάλη Βρετανία, Ε.Ε.

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
Φοιτητικό ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 ημέρες. Απαιτείται φοιτητικό πάσο για παραλαβή)
Παραλαβή από το κατάστημα

Τα παραπάνω σχόλια δεν αποτελούν ιατρική συνταγή.