Γκρανόλα

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
01/03/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κούπες βρώμης
  • 1/2 κούπα ξηρούς καρπούς ωμούς της αρεσκείας μας τριμμένους σε χοντρά κομμάτια
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1/4 κούπας σπόρους της αρεσκείας μας (ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, τσια)
  • 1/2 κούπα ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα(βερύκοκο,κράνπερις,σταφίδες)
  • 1 κ.γλυκού βανίλια εκχύλισμα
  • 2κ. σούπας λάδι καρύδας ή βούτυρο
  • λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατεύω όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  • Το μείγμα είναι κολλώδες και με τα χέρια μου το απλώνω σε ένα λεπτό στρώμα μέσα σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
  • Ψήνω για 10' -12' αφήνω να κρυώσει και το φυλάω σε ένα βάζο στο ντουλάπι μέχρι και δύο εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα