Κάπαρη (φύλλα)

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν
Νέας Εσοδείας
Νέας Εσοδείας

Xρησιμοποιείται σε διάφορα πιάτα, και κυρίως στην μεσογειακή κουζίνα Η πικάντικη γεύση της προσθέτει ξεχωριστή νότα στα πιάτα καθώς μπαίνει ωμή στα φαγητά. Η κάπαρη δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας, και στο ψάρι (ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας) Χρησιμοποιείται επίσης σε διάφορα dressings, όταν αναζητούμε λίγο πιο πικάντικη και ιδιαίτερη γεύση (π.χ. σε μαγιονέζα, αγιολί κ.α.)

3,90 / (Συσκευασία 100γρ)

Κατόπιν παραγγελίας

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Παραγωγός: Πρέκας

Προέλευση: Σύρος, Ελλάδα

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
Φοιτητικό ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 ημέρες. Απαιτείται φοιτητικό πάσο για παραλαβή)
Παραλαβή από το κατάστημα