Κόκκινα αυγά-6 τεμάχια

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Καθημερινές παραλαβές φρέσκων αυγών. Βρασμένα και βαμμένα με μη τοξικές βαφές και με τον παραδοσιακό τρόπο, τα κόκκινα αυγά ΚΡΟΚΟΣ αποτελούν ιδανική επιλογή για το πασχαλινό τραπέζι.

2,40 / (Συσκευασία 380γρ)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 10 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Παραλαβή από το κατάστημα

Αυγά βαμμένα κόκκινα κατηγορία βάρους 53-63 GR
Αυγά βαμμένα και βρασμένα με μη τοξική βαφή. 

Όταν το 1990 ιδρύσαμε την εταιρεία «ΚΡΟΚΟΣ – ΑΦΟΙ ΜΟΣΧΟΝΑ Ο.Ε», είχαμε σαν βασικό μας στόχο και σκοπό, να προσφέρουμε στον Έλληνα καταναλωτή την ύψιστη ποιότητα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο αλλά πλούσιο διατροφικά προϊόν, το αυγό.

Για να καταφέρουμε το σκοπό μας και να είμαστε πάντα μέσα στους στόχους μας όλα αυτά τα χρόνια, αφενός συνεργαστήκαμε με τις μεγαλύτερες Ελληνικές πτηνοτροφικές μονάδες και αφετέρου αναπτύξαμε και οργανώσαμε ένα πλήρες δίκτυο αποθήκευσης και διανομής, το οποίο παρακολουθείται και πιστοποιείται για την ποιότητά του κατά HACCP & ISO.
Η Ελληνική αγορά μας αποζημίωσε για την συνέπειά μας στην ποιότητα και το αποτέλεσμα αυτών των άοκνων προσπαθειών όλων αυτών των ετών είναι, τα Ελληνικά αυγά με την επωνυμία ΚΡΟΚΟΣ, να διακινούνται καθημερινά με τα ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία μας, από τις αποθήκες μας σε πάνω από 1.000 σημεία κατανάλωσης εντός Αττικής, καλύπτοντας ανάγκες από ένα απλό γεύμα, μέχρι απαιτήσεις ευρείας κατανάλωσης όπως ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, αλυσίδες τροφίμων κλπ.
Παράλληλα, γίνεται η είσοδός μας στο παστεριωμένο αυγό, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί το απαραίτητο συστατικό στην ποιοτική παραγωγή παρασκευασμάτων τα οποία περιέχουν αυγό και η παρουσία του σε συνδυασμό με τη σωστή του χρήση, αποτελεί ένα επιπλέον παράγοντα εξασφάλισης ποιότητας για αυτά τα προϊόντα.
Ειδικότερα και όσον αφορά το παστεριωμένο αυγό, υπάρχει ειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο με την καθοδήγηση και την εποπτεία ομάδας τεχνολόγων τροφίμων, να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την παραγωγή των προϊόντων τους χρησιμοποιώντας παστεριωμένο αυγό και να τους βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να παράγουν ένα προϊόν, υψηλών υγειονομικών προδιαγραφών και αδιαπραγμάτευτων γευστικών απαιτήσεων.