Συννεφο-αυγά

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
09/06/2018

ΥΛΙΚΑ

  • αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι.
  • Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα και κρατήστε τον κρόκο ολόκληρο.
  • Διατηρήστε τους κρόκους ολόκληρους.
  • Προσθέστε στα ασπράδια λίγο αλάτι και χτυπήστε σε μαρέγκα με ένα μίξερ χειρός.
  • Σε ένα ταψί με λαδόκολλα στρώνουμε την μαρέγκα με μεγάλες κουταλιές σε φωλίτσες και σχηματίζουμε στο κέντρο μια λακκούβα.
  • Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ψήνουμε τις μαρέγκες για μόνο 5'
  • Τις βγάζουμε και προσθέτουμε προσεχτικά τον κρόκο στην λακκούβα της κάθε φωλίτσας.
  • Ψήνουμε για άλλα 2' (όχι περισσότερο για να μη σφίξει ο κρόκος)
  • Βγάζουμε προσεχτικά με μια σπάτουλα και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό η τριμμένο τυρί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα