Ξινό (κιτρικό οξύ)

Χρησιμοποιείται στα τρόφιμα ως φυσικό συντηρητικό και ως φυσικό πηκτικό, αλλά και ως ρυθμιστής οξύτητας. Στην κουζίνα το χρησιμοποιούμε ως πηκτικό σε μαρμελάδες, σε μαρινάδες, αλλά και σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων από την έκθεση στο οξυγόνο. Εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων ζάχαρης σε μαρμελάδες ή όταν φτιάχνουμε καραμέλα.

2,50 / (Συσκευασία 250γρ)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Προέλευση: Εξωτερικό

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
Φοιτητικό ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 ημέρες. Απαιτείται φοιτητικό πάσο για παραλαβή)
Παραλαβή από το κατάστημα