Φέτα Καλαβρύτων βαρελίσια

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Η αυθεντική ποιότητα και γεύση της Καλαβρυτινής φέτας συνοδευόμενη απο την πλέον μισού αιώνα εμπειρία της οικογένειας μας. Φτιαγμένη μόνο από 100% καλαβρυτινό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα, η φέτα Καλαβρύτων Μηλιτσόπουλος είναι παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την υψηλή και σταθερή της ποιότητα.

8,90 / 1 Κιλό (kg)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Γραμμάρια (gr)

Δυνατότητα παραγγελίας: από 250 εως 3000 γραμ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Παραλαβή από το κατάστημα

Το βάρος για την  βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων μπορεί να κυμανθεί ± 100γρ
Λίγα λόγια για τον παραγωγό...
Η λειτουργία του τυροκομείου ξεκινάει από το 1951. Επεξεργάζεται ημερησίως 20.000Kg αιγοπρόβειου γάλακτος για παραγωγή φέτας και 3.000Kg γίδινου γάλακτος για την παραγωγή κατσικίσιου τυριού, με συνδυασμό παράδοσης και τεχνολογίας παράγοντας τυροκομικά προϊόντα αρίστης ποιότητας.

Αποτελεί δέσμευση της τυροκομικής μονάδας η διατήρηση της ασφάλειας των τροφίμων, προκειμένου για την αποφυγή πρόκλησης επιβλαβών κινδύνων επί της υγείας των τελικών καταναλωτών, κάτι που αποτελεί αποστολή της επιχείρησης όσο και θεμελιώδη απαίτηση των πελατών της, αλλά και των νομοθετικών και ρυθμιστικών αρχών της χώρας. Ως εκτούτου έχουμε αναπτύξει ένα σχέδιο προσδιορισμού, αξιολόγησης και ελέγχου των πιθανών κινδύνων που υπεισέρχονται στις φάσης δραστηριοποίησής μας σύμφωνα με το πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005.

Σημαντικό παράγοντα προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, αποτελεί η άρτια εκπαίδευση όλων των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα της μονάδας, η χρήση σύγχρονων μεθόδων και εξοπλισμού και η συνεχή εξέλιξη της μονάδας. Η διοίκηση φροντίζει ώστε η πολιτική της για την ασφάλεια των τροφίμων να επικοινωνείτε, να είναι κατανοητή, να εφαρμόζεται και να τηρείται από όλους τους εργαζομένους της, ενώ μεριμνά για την εκπαίδευσή τους και την αρτιότητα της μονάδας