Σπανακι με αυγά

Από ΑΛΤΕΡΡΑ
07/01/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κιλά σπανάκι alterrra
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • 1κγ.κόκκινο γλυκό πιπέρι
  • 2-3 πρέζες ρίγανη
  • λίγο αποξηραμένος δυόσμος
  • φέτα 200-300 γρ
  • 3 αυγά χτυπημένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ρίχνω το σπανάκι ΑΛΤΕΡΡΑ σε ένα ταψάκι, προσθέτω λίγο ελαιόλαδο , κόκκινο και μαύρο πιπέρι, ρίγανη , δυόσμο,αλάτι.
  • Τα αφήνω στο φούρνο ώσπου να τραβήξουν τα υγρά του και μετά απο 10 λεπτά περίπου ρίχνω μέσα την φέτα σε κομματάκια
  • Ψήνω για ακόμη 5 λεπτά και ύστερα κάνω φώλιές στο σπανάκι και προσθέτω τα αυγά
  • Συνεχίζω να ψήνω για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να γίνουν και τα αυγά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα