Πικάντικες πίτες με φέτα

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
02/05/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 30 ml ελαιόλαδο(2 κσ)
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 1 κ. γλυκού κουρκουμά
  • 1/4 κουταλιά του γλυκού κύμινο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • 2 πίτες για σουβλάκι
  • 2 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φετούλες
  • 170 γρ φέτα θρυμματισμένη ή κατσικίσιο τυρί ΑΡΓΟΡΑΛ
  • 1κ. γλυκού φρέσκο δυόσμο(ή αποξηραμένο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά, προσθέτουμε τον κουρκουμά, το κύμινο , το μπούκοβο & ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
  • Αφήνουμε στην άκρη το τηγάνι.Αφού αλέιψουμε με λάδι τις πίτες με ένα πινέλο , τις ψήνουμε στο γκρίλ στο φούρνο για 1-2 λεπτα
  • Μοιράζουμε σε δύο ίσα μέρη το μείγμα των κρεμμυδιών και το αλείφουμε στις πίτες.Προσθέτουμε τις λεπτοκομμένες ντομάτες και ολοκληρώνουμε με την τριμμένη φέτα
  • Ψήνουμε στο γκριλ τις πίτες για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε σε μια πιατέλα πασπαλίζοντας με δυόσμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα