Φέτα Άργους σκληρή βαρέλισια

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Παραδοσιακό τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.). Παράγεται από παστεριωμένο φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα άριστης ποιότητας από ζώα ελεύθερης βοσκής της ορεινής Πελοποννήσου σε αναλογία 70% και 30% αντίστοιχα.

7,70 / 1 Κιλό (kg)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Γραμμάρια (gr)

Παραγωγός: ΑΡΓΟΓΑΛ

Προέλευση: Κεφαλάρι, Αργολίδα, Ελλάδα

Δυνατότητα παραγγελίας: από 250 εως 3000 γραμ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Παραλαβή από το κατάστημα

Σύνθεση:

  • Από ελληνικό αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα
  • Σύνθεση: Ελ.70% γάλα πρόβειο, Μεγ.30% γάλα γίδινο, αλάτι 2-3%, πυτιά, καλλιέργεια
  • Μέγιστη υγρασία 56% - Ελάχιστο λίπος επί ξηρού 43%
  • Διατηρείται στο ψυγείο στους 2-4 °C.
*Το βάρος μπορεί να κυμανθεί ± 100γρ

Λίγα λόγια για τον παραγωγό...

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωτοξεκίνησε το 1916 από τον παππού μας Βασίλη Κορομίχη, παραδοσιακό τυροκόμο της εποχής, στη θέση Κρύα Βρύση Αργολίδας.

Μεταφερθήκαμε το 1958 στην περιοχή Ζόγκα της Ορεινής Αργολίδας και το 1965 στην Κόκλα Άργους.Οι αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης και οι απαιτήσεις της αγοράς μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε τη σημερινή μονάδα στο Κεφαλάρι Άργους, συνδυάζοντας τα μυστικά που κληρονομήσαμε για την άριστη γεύση και ποιότητα των προϊόντων μας με τη σύγχρονη τεχνολογία.Όλες οι παραγωγικές μας διαδικασίες πιστοποιούνται από διεθνείς και Ελληνικούς Οργανισμούς AGROCERT, ΕΛΟΓΑΚ.

Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η άριστη τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός (πιστοποιήσεις με διεθνή πρότυπα ποιότητας, όπως HACCP, ISO 22000:2005), εγγυώνται την καλή πορεία της επιχείρησης.


Παρέχουμε στην ελληνική αγορά μια πλήρη γκάμα τυροκομικών προϊόντων (φέτα Π.Ο.Π., κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, μυζήθρα, ανθότυρο, γιαούρτι) άριστης ποιότητας.H ΑΡΓΟΓΑΛ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (Ε.Ο.Σ.Σ.) και ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011.

Συγκεκριμένα στην ΑΡΓΟΓΑΛ απονεμήθηκαν:

1) Το Χρυσό Βραβείο Γεύσης στη Βαρελίσια Φέτα.

2) Το Χάλκινο Βραβείο Γεύσης στη Γραβιέρα.