Φέτα ψητή με καρύδια

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
18/12/2017

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ φέτα
  • 3 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1κ.γλυκού θυμάρι
  • 2 κ.σούπας μέλι
  • 2 κ. σούπας καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • Πιπέρι για τριψιμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τη φέτα στη μέση και τη στραγγίζουμε.
  • Σε ένα μικρό ταψί βάζουμε το 1/3 της ποσότητας του λαδιού και από πάνω το κομμάτι της φέτας.
  • Περιχύνουμε με το άλλο 1/3 της ποσότητας του λαδιού και το μισό μέλι.
  • Τοποθετούμε από πάνω το άλλο κομμάτι της φέτας, περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι , το υπόλοιπο μέλι και πασπαλίζουμε με θυμάρι
  • Ρίχνουμε επίσης τα καρύδια και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς ψήνουμε για 10' περίπου μέχρι να μαλακώσει η φέτα χωρίς όμως να λιώσει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα