Ροδίτικη Λαδόπιτα-Λαδοπιτάκια

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Τα «ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΚΙΑ» είναι τσιπς Παραδοσιακής Ροδίτικης Λαδόπιττας και γι’ αυτό έχουν την ίδια εξαιρετική γεύση, αφού βασίζονται στην ίδια συνταγή με τη μόνη διαφορά ότι ψήνονται λίγο παραπάνω ώστε να γίνουν crispy! Χρησιμοποιούνται σαν κρουτόν σε σαλάτες και σούπες, στο γιαούρτι, για τραγανές βουτιές σε ντιπς, αλλά και ως βάση σε διάφορα γλυκά! Τα "ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ" τρώγονται και σκέτα σαν ένα υγιεινό σνακ, κάθε στιγμή, στο σπίτι, στη δουλειά, στο ταξίδι! Συστατικά: Αλεύρι,νερό,μαγιά,αλάτι,φυτικό έλαιο(ηλιέλαιο) VEGAN-ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

2,80 / (Συσκευασία 150γρ)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Courier (Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
ΕΛΤΑ (Παράδοση σε 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής)
Παραλαβή από το κατάστημα

Τα βασικά χαρακτηριστικά της ΡΟΔΙΤΙΚΗΣ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑΣ, είναι η ιδιαίτερη γεύση της, που οφείλεται όχι μόνο στη μυστική συνταγή αλλά και στις εκλεχτές και κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, και φυσικά η ξεχωριστή υφή και το σχήμα της, που ως χειροποίητη δεν διαφέρει στο παραμικρό από την παραδοσιακή σπιτική πίτα που φτιάχνεται ακόμη στις μέρες μας σε κάποια χωριά της Ρόδου.
Η παραγωγή γίνεται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, έχοντας μάλιστα διασφαλιστεί για τον σκοπό αυτό και σχετικό πιστοποιητικό HACCP του οργανισμού a Cert.
Μέχρι σήμερα καμία άλλη πίτα δεν μπόρεσε να τη μιμηθεί και γι’ αυτό εξακολουθεί να είναι πρώτη στην προτίμηση μικρών και μεγάλων καλοφαγάδων καθώς και όλων των νοσταλγών της παράδοσης.Κάθε μπουκιά από τη ΡΟΔΙΤΙΚΗ ΛΑΔΟΠΙΤΤΑ είναι κι ένα ταξίδι στο χρόνο, τότε που όλα ήταν αγνά και αυθεντικά!Η βιοτεχνία Ατσαλάκης Δημήτριος & ΣIΑ Ο.Ε., έχοντας πλέον αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και επενδύοντας σε σύγχρονες στρατηγικές marketing και διαφήμισης, αλλά και με τις συμμετοχές της σε τοπικές και διεθνείς εκθέσεις, κατόρθωσε να βγάλει το κατεξοχήν παραδοσιακό προϊόν της Ρόδου εκτός συνόρων.