Λαδοτύρι Μυτιλήνης

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Έχει σχήμα μικρού κεφαλιού γνωστό και ως "κεφαλάκι Μυτηλήνης", ενώ ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες σε ελεγχόμενες συνθήκες. Ξεχωρίζει για το ευχάριστο άρωμά του και την ελαφριά αλμυρή και πικάντικη γεύση του. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα (τουλάχιστον 85% πρόβειο) αποκλειστικά από το νησί της Λέσβου. Το λαδοτύρι καταναλώνεται μόνο του, στο τέλος του γεύματος ή άλλοτε ως μεζές, συνοδεύοντας το τοπικό ούζο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα εκείνα τα φαγητά που ζητάνε ένα κίτρινο τυρί με προσωπικότητα, όπως σε σουφλέ ή παραδοσιακές νησιώτικες συνταγές, όπως Γκιουζλεμέδες, Σφουγγάτο Μυτιλήνης και άλλα.

10,90 / 1 Κιλό (kg)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Γραμμάρια (gr)

Παραγωγός: ΛΕΣΒΙΓΑΛ

Προέλευση: Βατούσα, Λέσβος, Ελλάδα

Δυνατότητα παραγγελίας: από 250 εως 3000 γραμ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Παραλαβή από το κατάστημα

Το βάρος μπορεί να κυμανθεί  ± 100 γρ.