Γραβιέρα Αμφιλοχίας

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Η γραβιέρα Αμφιλοχίας είναι ένα εκλεκτό τυρί που παράγεται στο τυροκομειό "Γρατσάνη". Με αγάπη και σεβασμό στις αξίες και τις παραδόσεις η συγκεκριμένη γραβιέρα έχει μια αληθινή γεύση και ένα αυθεντικό άρωμα ενός τυριού που έχει παραχθεί με αγνά υλικά από ελληνικό, αιγοπρόβειο γάλα.

18,20 / 1 Κιλό (kg)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Γραμμάρια (gr)

Δυνατότητα παραγγελίας: από 250 εως 3000 γραμ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Παραλαβή από το κατάστημα

Χρησιμοποιώντας μόνο γνήσιο ελληνικό γάλα, δημιουργήσαμε μια γκάμα τυριών με σκοπό να γνωρίσουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι τις αληθινές γεύσεις και τα αρώματα που χαρίζουν τα τυριά μας.Εμείς πετύχαμε "να μπαίνουμε στα καλύτερα τραπέζια" έχοντας κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές μας και μένοντας πιστός στα προϊόντα μας και στις αξίες του απλού, αυθεντικού ελληνικού τραπεζιού.

Στον τόπο μας εκτιμούμε ιδιαίτερα τα αυθεντικά προϊόντα
, γιατί χάρη σε αυτά κουβαλάμε μέσα μας αναμνήσεις γεμάτες χρώμα, γεύση και απολαύσεις που μας θυμίζουν μία ζωή την γενιά μας, μα πιο βαθύτερα το σπίτι της γιαγιάς και του παππού. Για αυτό και το προϊόν που θα βάλουμε στο τραπέζι μας είναι από απλά αγνά μα και παραδοσιακά υλικά. 
Το τυροκομείο μας “Γρατσάνης Αθανάσιος” το οποίο εδρεύει στο Στρογγυλοβούνι Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων με αγάπη και πιστή πάντα στην παράδοση. 
 
Στις εγκαταστάσεις μας συνδυάζουμε το πάντρεμα τεχνολογίας και παράδοσης. Ακολουθούμε αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, τη γνώση από τους έμπειρους τεχνίτες και τα σύγχρονα μηχανήματα. Εφαρμόζοντας ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας τροφίμων  παράγουμε και εμπορευόμαστε μία μεγάλη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων

Το βάρος μπορεί να κυμανθεί  ± 100 γρ.