Κοτόπουλο στη λαδόκολα με γραβιέρα
- 1 κιλό κοτόπουλο μπούτι ή στήθος
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 100ml ελαιόλαδο
- 180 γρ γραβιέρα
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- δενδρολίβανο
- χυμό από 2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
- Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους και το βάζετε στη λεκάνη με το σκόρδο, το ελαιόλαδο,το χυμό λεμονιού, τη γραβιέρα, τις ντομάτες, το δενδρολίβανο, αλάτι, πιπέρι.
- Ανακατεύεται καλά και αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 1 ώρα τουλάχιστον
- Μεταφέρετε όλο το μείγμα σε λαδόκολλα, που έχετε βάλει σε ταψί και το διπλώνετε
- Ραντίζετε απ'έξω με λίγο νερό τη λαδόκολλα αφού όμως την έχετε κλείσει καλά και ψήνετε για 50' στους 180 βαθμούς