Κοτόπουλο στη λαδόκολα με γραβιέρα

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
15/12/2018

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό κοτόπουλο μπούτι ή στήθος
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 180 γρ γραβιέρα
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • δενδρολίβανο
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους και το βάζετε στη λεκάνη με το σκόρδο, το ελαιόλαδο,το χυμό λεμονιού, τη γραβιέρα, τις ντομάτες, το δενδρολίβανο, αλάτι, πιπέρι.
  • Ανακατεύεται καλά και αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 1 ώρα τουλάχιστον
  • Μεταφέρετε όλο το μείγμα σε λαδόκολλα, που έχετε βάλει σε ταψί και το διπλώνετε
  • Ραντίζετε απ'έξω με λίγο νερό τη λαδόκολλα αφού όμως την έχετε κλείσει καλά και ψήνετε για 50' στους 180 βαθμούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα