Γκοφρέτες ρυζιού σπιτικές

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
06/11/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 1 σοκολάτα κουβερτούρα
  • 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 1/2 κούπα βούτυρο
  • 4 κούπες τσαγιού δημητριακά ρυζιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο
  • Προσθέτουμε την σοκολάτα, το φυστικοβούτυρο και το μέλι
  • Ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε και το ρύζι και ξανα ανακατεύουμε
  • Απλώνουμε το μείγμα καλά σε ένα τετράγωνο ταψάκι και βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες να σφίξει.
  • Κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια και απολαμβάνουμε. Μπορούμε αν θέλουμε να τις βουτήξουμε στο γάλα σαν δημητριακά.
  • Διατηρούνται στο ψυγείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα