Γκοφρέτες ρυζιού σπιτικές
- 1 σοκολάτα κουβερτούρα
- 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
- 1/2 κούπα βούτυρο
- 4 κούπες τσαγιού δημητριακά ρυζιού
- Σε μια μικρή κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο
- Προσθέτουμε την σοκολάτα, το φυστικοβούτυρο και το μέλι
- Ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε και το ρύζι και ξανα ανακατεύουμε
- Απλώνουμε το μείγμα καλά σε ένα τετράγωνο ταψάκι και βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες να σφίξει.
- Κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια και απολαμβάνουμε. Μπορούμε αν θέλουμε να τις βουτήξουμε στο γάλα σαν δημητριακά.
- Διατηρούνται στο ψυγείο.