Σαγανάκι με μέλι και μαυροκούκι

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
30/08/2019

ΥΛΙΚΑ

  • Κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας
  • 4κ.σούπας μέλι
  • 1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
  • αλεύρι για το πανάρισμα
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 2κ. σούπας σουσάμι
  • 2 κ. σούπας μαυροσουσαμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χωρίστε το τυρί σε φέτες πάχους 2 εκατοστών.
  • Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι και σε ένα άλλο το αυγό.
  • Βυθίζετε το τυρί στο αυγό να βραχεί καλά και αμέσως μετά στο αλεύρι μέχρι να σκεπαστεί καλά.
  • Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί βάζετε μέσα το παναρισμένο τυρί.
  • Το τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές ,μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
  • Το βγάζετε από την φωτιά, το αφήνετε να στραγγίσει σε ένα χαρτί κουζίνας και το βάζετε στην πιατέλα.
  • Επαναλαμβάνετε και με τα υπόλοιπα κομμάτια και μόλις τελειώσετε τα περιχύνετε με το μέλι και τα σουσάμια.
  • Σερβίρεται ζεστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα