Ψητό κατσικίσιο τυρί με μέλι

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
15/12/2018

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κ. σούπας μέλι
  • 2κ. σούπας ξηρό κόκκινο κρασί
  • 300γρ κατσικίσιο τυρί κομμένο σε φέτες του 1 εκατοστού.
  • 1 μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
  • 2 κ. σούπας ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάλτε το μέλι και το κρασί σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
  • Βάλτε τις φέτες από την μπαγκέτα στο γκριλ για 1'με 2' να φρυγανιστούν.
  • Τοποθετήστε μια φέτα τυρί επάνω σε κάθε φέτα ψωμί και περιχύστε με το μείγμα από το μέλι.
  • Πασπαλίστε με τη ρίγανη και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία φούρνου για 5'.
  • Σερβίρετε αμέσως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα