Ψητό κατσικίσιο τυρί με μέλι
- 2 κ. σούπας μέλι
- 2κ. σούπας ξηρό κόκκινο κρασί
- 300γρ κατσικίσιο τυρί κομμένο σε φέτες του 1 εκατοστού.
- 1 μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
- 2 κ. σούπας ρίγανη
- Βάλτε το μέλι και το κρασί σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
- Βάλτε τις φέτες από την μπαγκέτα στο γκριλ για 1'με 2' να φρυγανιστούν.
- Τοποθετήστε μια φέτα τυρί επάνω σε κάθε φέτα ψωμί και περιχύστε με το μείγμα από το μέλι.
- Πασπαλίστε με τη ρίγανη και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία φούρνου για 5'.
- Σερβίρετε αμέσως.