Σνίτσελ χοιρινό παναρισμένο με κίτρινο αλεύρι

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
11/02/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 3 κομμάτια σνίτσελ χοιρινό
  • 300γρ αλεύρι σκληρό κίτρινο
  • 7-8 παξιμάδια λαδιού Νεάπολης
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Θεσσαλονίκης
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα ρηχό πιάτο βάζουμε το κίτρινο αλεύρι
  • Δίπλα σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε με το πιρούνι δύο αυγά και 1κ.σ μουστάρδα
  • Αφού αλατοπιπερώσουμε το σνίτσελ , το καλύπτουμε τριγύρω με αλεύρι και μετά το βουτάμε στο αυγό
  • Σε ένα τρίτο πιάτο παραδίπλα βάζω τα παξιμάδια τριμμένα.
  • Κατόπιν το βάζουμε στο τριμμένο παξιμάδι φροντίζοντας να πάει σε όλες τις πλευρές. Μία χρήσιμη συμβουλή είναι το ένα μας χέρι να το χρησιμοποιούμαι στα στεγνά υλικά(αλεύρι & φρυγανιά ) και το άλλο στα υγρά (μείγμα αυγού)
  • Στη συνέχεια αφού έχουμε τελειώσει την διαδικασία και με τα τρία κομμάτια γεμίζουμε το τηγάνι λίγο πιο κάτω από την μέση με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές περίπου 5' μέχρι να ροδίσει το σνίτσελ.Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο
  • Αφήνουμε να στραγγίσει σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και απολαμβάνουμε συνοδέυοντας με ρύζι parboiled εγχώριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα