Σνίτσελ χοιρινό παναρισμένο με κίτρινο αλεύρι
- 3 κομμάτια σνίτσελ χοιρινό
- 300γρ αλεύρι σκληρό κίτρινο
- 7-8 παξιμάδια λαδιού Νεάπολης
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Θεσσαλονίκης
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 αυγά
- Σε ένα ρηχό πιάτο βάζουμε το κίτρινο αλεύρι
- Δίπλα σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε με το πιρούνι δύο αυγά και 1κ.σ μουστάρδα
- Αφού αλατοπιπερώσουμε το σνίτσελ , το καλύπτουμε τριγύρω με αλεύρι και μετά το βουτάμε στο αυγό
- Σε ένα τρίτο πιάτο παραδίπλα βάζω τα παξιμάδια τριμμένα.
- Κατόπιν το βάζουμε στο τριμμένο παξιμάδι φροντίζοντας να πάει σε όλες τις πλευρές. Μία χρήσιμη συμβουλή είναι το ένα μας χέρι να το χρησιμοποιούμαι στα στεγνά υλικά(αλεύρι & φρυγανιά ) και το άλλο στα υγρά (μείγμα αυγού)
- Στη συνέχεια αφού έχουμε τελειώσει την διαδικασία και με τα τρία κομμάτια γεμίζουμε το τηγάνι λίγο πιο κάτω από την μέση με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές περίπου 5' μέχρι να ροδίσει το σνίτσελ.Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο
- Αφήνουμε να στραγγίσει σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και απολαμβάνουμε συνοδέυοντας με ρύζι parboiled εγχώριο