Ταραμοκεφτέδες

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
07/03/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 150γρ ταραμά
  • 2 φλιτζάνια νερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας άνηθο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι γενικής χρήσης
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 1κ. γλυκού δυόσμο
  • 1κ. γλυκού πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνουμε τον ταραμά στο νερό και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, τον άνηθο, το σκόρδο , τον δυόσμο και το πιπέρι.
  • Ρίχνουμε και το αλεύρι και δημιουργούμε ένα παχύρρευστο μείγμα.
  • Παίρνουμε μεγάλες κουταλιές και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  • Γυρίζουμε τους κεφτέδες και από την άλλη πλευρά για να πάρουν χρώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα