Πάστα ελιάς

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
30/10/2017

ΥΛΙΚΑ

  • 1 1/2 κούπα ελιές καλαμών
  • 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/5 κούπα ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά
  • 2 κούπες κάπαρη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1-2 κούπες μαϊντανό
  • χυμό από ένα μικρό λεμόνι
  • 2 σκελίδες σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη αφού πρώτα αφαιρέσουμε τα κουκούτσι από τις ελιές Καλαμών.
  • Όταν πολτοποιηθούν σταματάμε τον πολυκόφτη, ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα για 1/2 λεπτό ακόμη.
  • Είναι έτοιμο! Μπορείτε να το καταναλώσετε άμεσα ωστόσο οι γεύσεις θα βγαίνουν καλύτερα την επόμενη μέρα.
  • Διατηρείται στο ψυγείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα