Σπιτική μουστάρδα

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
22/09/2017

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κούπα νερό
  • 3/4 κούπας σκόνη μουστάρδας
  • 1/2 κουταλάκι κουρκουμά
  • 1/2 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
  • 1/4 κουταλάκι πάπρικα
  • 1/2 κούπα λευκό ξύδι
  • Μια πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα γυάλινο σκεύος ανακατέψτε καλά το νερό με τα μπαχαρικά μέχρι να διαλυθούν.
  • Μεταφέρετε το μείγμα σ'ένα κατσαρολάκι και βράστε το σε χαμηλή φωτιά για 15' περίπου μέχρι να πήξει λίγο.
  • Προσθέστε σε αυτό το σημείο και το ξύδι και βράστε για 10-15' σε μέτρια φωτιά μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή για εσάς ρευστότητα.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη βάλετε το κεφάλι σας πάνω από τους υδρατμούς όταν βράζει το ξύδι.
  • Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και μεταφέρετε το σε ένα αεροστεγές δοχείο. Φυλάσσεται στο ψυγείο για 3 περίπου μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα