Κρέμα τυριού με σκόρδο

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
08/01/2019

ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ τυριών σε θερμοκρασία δωματιού
  • 2 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.
  • 1 κουταλιά της σούπας λευκό κρασί
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας μαιντανός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τα τυριά σε κύβους.
  • Χτυπάμε στον πολυκόφτη το σκόρδο μέχρι να λιώσει καλά.
  • Προσθέτουμε το τυριί και το κρασί και χτυπάμε μέχρι να πάρει την υφή του αλείμματος.
  • Τέλος, προσθέτουμε το πιπέρι και τον μαιντανό και χτυπάμε λίγο ακόμη.
  • Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε ιδανικά 1 ώρα στο ψυγείο να αφήσει τα αρωματα του.
  • Συνοδεύουμε με κρακερ, παξιμάδια ή κριτσίνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα