Ξαλμυρίζουμε καλά το φιλέτο του μπακαλιάρου κόβοντάς το σε μερίδες και βάζοντάς το σε παγωμένο νερό (οδηγίες αναλυτικές υπάρχουν στο σαιτ μας στην κατηγορία ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ)
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού στα φιλέτα.
Χτυπάμε λίγο νερό μαζί με τα αυγά(κουρκούτι) και περνάμε τις φέτες του μπακαλιάρου.
Μόλις κάψει το λάδι στο τηγάνι, τηγανίζουμε τα φιλέτα έως ότου ροδίσουν , 3-4 λεπτά απο κάθε πλευρά.
Σερβίρουμε τα φιλέτα με συνοδεία σκορδαλιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα