Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
23/03/2020

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φιλέτο μπακαλιάρου
  • 2-3 αυγά
  • χυμός απο 1 λεμόνι
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ξαλμυρίζουμε καλά το φιλέτο του μπακαλιάρου κόβοντάς το σε μερίδες και βάζοντάς το σε παγωμένο νερό (οδηγίες αναλυτικές υπάρχουν στο σαιτ μας στην κατηγορία ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ)
  • Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού στα φιλέτα.
  • Χτυπάμε λίγο νερό μαζί με τα αυγά(κουρκούτι) και περνάμε τις φέτες του μπακαλιάρου.
  • Μόλις κάψει το λάδι στο τηγάνι, τηγανίζουμε τα φιλέτα έως ότου ροδίσουν , 3-4 λεπτά απο κάθε πλευρά.
  • Σερβίρουμε τα φιλέτα με συνοδεία σκορδαλιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα