Μπακαλιάρος πανέ στο φούρνο

Από Pytheas seafood
20/03/2021

ΥΛΙΚΑ

  • 1 kg φιλέτο μπακαλιάρου
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • λίγο αλεύρι γενικής χρήσης
  • φρυγανιά τριμμένη
  • δεντρολίβανο
  • 1 tsp σκόνη μουστάρδας
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • χυμός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αφού έχουμε ξαλμυρίσει τον μπακαλιάρο, τον πλένουμε και τον αφήνουμε να στραγγίσει και σε τρία πιάτα βάζουμε το αυγό, το αλεύρι και τη φρυγανιά με το μίγμα των μπαχαρικών και μυρωδικών.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς σε γκριλ και αέρα.
  • Περνάμε τα φιλέτα από το αλεύρι το αυγό και τη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί.
  • Τα ψεκάζουμε καλά με ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο φούρνο για 30 λεπτά.
  • Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα