Ομελέτα με λαχανικά και λουκάνικα

Από Κρόκος-Αφοί Μοσχονά
14/12/2017

ΥΛΙΚΑ

  • 10ml ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό μικρό
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο
  • 1 κ. γλυκού πάπρικα
  • 5 αυγά
  • 150 γρ σπανάκι
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια φωτιά.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
  • Σοτάρουμε τα υλικά μέχρι να μαλακώσουν για 2-3 λεπτά περίπου
  • Προσθέτουμε την πιπεριά και το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά ακόμη.
  • Προσθέτουμε και το σπανάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε μέχρι αυτό να μαραθεί
  • Προσθέτουμε τα αυγά που έχουμε ήδη χτυπήσει και αφήνουμε την ομελέτα να σχηματισθεί και να ψηθεί στο κάτω μέρος
  • Γυρίζουμε την ομελέτα απο την άλλη πλευρά και αφήνουμε να ψηθεί για ακόμη 3-4 λεπτά
  • Εναλλακτικά τελειώνουμε το ψήσιμο της ομελέτας στο φούρνο σε μέτριο γκρίλ για 4-5 λεπτά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα