Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και τα καρότα στο λάδι και πριν κοκκινίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε τις αγκινάρες , τον αρακά και τις πατάτες
Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά ακόμη και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό , αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο ψιλοκομμένο
Βράζουμε έως ότου να ψηθούν τα λαχανικά μας ( σε άλλους αρέσουν πολύ μαλακά σχεδόν λιωμένα, σε άλλους να κρατάνε. Άν χρειαστεί νεράκι προσθέτουμε λίγο ακόμη)
Το φαγητό μας είναι έτοιμο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα