Αγκινάρες με αρακά

Από ΑΛΤΕΡΡΑ
22/09/2017

ΥΛΙΚΑ

  • 750 γρ αγκινάρες αλτέρα
  • 500 γρ αρακά
  • 2 καρότα
  • 4 πατάτες μέτριες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
  • χυμό ενός λεμονιού
  • 1 μέτριο ματσάκι άνηθο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σοτάρουμε το κρεμμυδάκι και τα καρότα στο λάδι και πριν κοκκινίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε τις αγκινάρες , τον αρακά και τις πατάτες
  • Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά ακόμη και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό , αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο ψιλοκομμένο
  • Βράζουμε έως ότου να ψηθούν τα λαχανικά μας ( σε άλλους αρέσουν πολύ μαλακά σχεδόν λιωμένα, σε άλλους να κρατάνε. Άν χρειαστεί νεράκι προσθέτουμε λίγο ακόμη)
  • Το φαγητό μας είναι έτοιμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα