Κοτομπουκιές σπιτικές

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
28/03/2023

ΥΛΙΚΑ

  • 700 γρ κοτόπουλο στήθος φιλέτο
  • 70 γρ τριμμένη φρυγανιά
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1κ.γλυκού μουστάρδα
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι, τη μουστάρδα, αλάτι , πιπέρι και λεμόνι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Σε ένα άλλο μπολ βάζω τριμμένη φρυγανιά με παρμεζάνα
  • Βουτάμε τις μπουκίτσες στο λαδολέμονο & μετά στο μείγμα φρυγανιάς παρμεζάνας.
  • Στρώνω αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετώ τις μπουκίτσες.
  • Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα