Τυρόπιτα με χαμηλά λιπαρά

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
01/07/2018

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φύλλο κρούστας
  • 300γρ ανθότυρο
  • 250γρ φέτα κατσικίσια
  • 4 αυγά
  • αλάτι
  • φρεσκοκομμένο πιπερι
  • λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 6-7 λιαστές ντομάτες (προαιρετικά)
  • 1κουταλιά baking powder
  • 1 κουτάκι σόδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λαδώνουμε ένα ταψάκι και απλώνουμε δύο φύλλα κρούστας ελαφρώς λαδωμένα
  • Στην συνέχεια αφήνουμε ένα φύλλο στην άκρη και ψιλοκόβουμε σε μικρά κομμάτια όλα τα υπόλοιπα.
  • Ανακατεύουμε το τυρί με τα φύλλα , τα μπαχαρικά και τις λιαστές ντομάτες και τα απλώνουμε καλά μέσα στο ταψί.
  • Χτυπάμε τα αυγά με 1 κουταλιά μπείκιν πάουντερ και ρίχνουμε μέσα και τη σόδα.
  • Περιχύνουμε το μείγμα με αυτό και από πάνω στρώνουμε το φύλλο που είχαμε κρατήσει αφού το λαδώσουμε ελαφρά.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα