Γιαούρτι πρόβειο πλήρες ΑΡΚΑΔΙΚΟΝ

Ελληνικό προϊόν
Ελληνικό προϊόν

Γιαούρτι φτιαγμένο με το παραδοσιακό τρόπο από αγνό, φρέσκο, 100% Ελληνικό πρόβειο γάλα, με τη χαρακτηριστική πέτσα, 6,7% λιπαρά. Διατίθεται σε κεσεδάκι 200g

1,60 / (Συσκευασία 200)

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα ή Άμεση Αποστολή

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Δυνατότητα παραγγελίας: από 1 εως 3 συσκ

Αποστολή με / Παραλαβή:
Ελαιοπηγή - Παράδοση κατ'οίκον
Παραλαβή από το κατάστημα


Η εταιρεία ξεκίνησε το 1977 ως ΟΕ από τον Γιάννη Μπίτσικα με τα αδέρφια του Ηλία, Παναγιώτη και Κωνσταντίνο.

Από την πρώτη στιγμή η μονάδα παραγωγής βρίσκεται στη θέση ΜΑΝΘΥΡΕΑ.

Στο ξεκίνημα παρήγαγαν μόνο φέτα η οποία ξεχώρισε για τη μοναδική της γεύση.

Το 1990 η εταιρεία μετατρέπεται σε ανώνυμη με συνεταίρους τα αδέρφια.


Τη δεκαετία του ’90 η φέτα πήρε βραβείο (2η θέση) από το Α.Β. από παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Μπίτσικας είχε υπ’ ευθύνη του την παραγωγή των προϊόντων, ενώ τα άλλα αδέρφια αναπτύσσουν το δίκτυο διανομής και πώλησης στην Αττική.

Η ολοκλήρωση της πρώτης μονάδας «ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ» θεωρήθηκε η καινοτόμα και πρωτοπόρα για την περιοχή.

Το 2000 αποχωρεί ο Γιάννης Μπίτσικας και αναλαμβάνει τα ηνία η επόμενη γενιά. Τα παιδιά του Λεωνίδας, Γιώργος & Δημήτρης που ασχολούνταν από τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής τους με την οικογενειακή επιχείρηση, προχωράνε σε διεύρυνση της εταιρείας, σε αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης στην οποία συμπεριλαμβάνονται εκτός των ιδίων και η μητέρα και η θεία τους.

Ο τζίρος της εταιρείας το 1977 ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ ενώ το 2002 και ύστερα των στρατηγικών κινήσεων που εφάρμοσε η νέα γενιά, έχει υπερδιπλασιαστεί αγγίζοντας τα 700.000 ευρώ.

Τα προϊόντα που παράγονται στη μονάδα εκείνη την εποχή εκτός από φέτα, είναι γραβιέρα και μυζήθρα.

Το 2003 προσθέτουν στα παραγόμενα προϊόντα το γιαούρτι. Παράλληλα η επιχείρηση εκσυγχρονίζεται μηχανολογικά. Πλέον η παραγωγή γίνεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ενώ εξοπλίζονται και με ιδιόκτητα αυτοκίνητα για την άριστη διανομή των προϊόντων.

Το 2010 ο τζίρος έχει ανέλθει σε 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Η ανάπτυξη συνεχίζεται ενώ ταυτόχρονα η μονάδα «μετακομίζει» σε μεγαλύτερο, ιδιόκτητο και πιο σύγχρονο χώρο.

Το 2013 αρχίζει η παραγωγή από τη νέα, σύγχρονη μονάδα με όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το 2016 η ανάπτυξη συνεχίζεται αγγίζοντας τα 8.000.000 ευρώ τζίρο.
 
Προϊόντα

Το 2017 η παραγωγή αναπροσαρμόζεται και πλέον παράγονται: φέτα, γραβιέρα, γιαούρτι, γιαούρτι στραγγιστό, γάλα φρέσκο, επιδόρπια και γλυκίσματα γάλακτος υπό την ονομασία «ΑΡΚΑΔΙΚΟΝ».

Το brand «ΑΡΚΑΔΙΚΟΝ» αποτελεί πλέον την ταυτότητα της εταιρείας.

Το 2017 δημιουργείται η εταιρεία «ΑΡΚΑΔΙΚΟΝ ΙΚΕ» η οποία αναλαμβάνει την εμπορία των προϊόντων και  παράλληλα εξοπλίζεται με αυτοκίνητα και μηχανήματα