Γιατί να προτιμήσετε το λάδι μας

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
04/10/2018

Γιατί να προτιμήσετε το λάδι μας…

  • Είναι ελληνικό!

  • Προέρχεται από την Νεάπολη (Βάτικα)Λακωνίας και την ευρύτερη περιοχή της Μονεμβάσιας. Η ελαιοκομική περίοδος στα Βάτικα ξεκινά από τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη. Οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής αλλά και η μοναδική ποικιλία της Αθηνολιάς επιτρέπουν στους παραγωγούς να παράγουν ελαιόλαδο πριν ξεκινήσει η συγκομιδή σε άλλες περιοχές. Έτσι τα ελαιοτριβεία της περιοχής είναι τα πρώτα που διαθέτουν στους καταναλωτές φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παγκοσμίως! Αυτός είναι και ο λόγος που στο κατάστημά μας έχουμε άμεσα διαθέσιμο λάδι νέας εσοδείας.

  • Η μεταφορά του έξτρα παρθένου ελαιολάδου στο κατάστημα  «ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ» γίνεται με ανοξείδωτο ιδιόκτητο βυτίο και κατόπιν μεταγγίζεται στις κωνικές, ανοξείδωτες δεξαμενές του χώρου μας. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η φυσική καθίζηση του ιζήματος (μούργα)του ελαιολάδου αφήνοντας έτσι στο πάνω μέρος μόνο το καθαρό και γεμάτο θρεπτικά συστατικά προϊόν

  • Εμφιαλώνεται καθημερινά και έτσι αποφεύγεται η παραμονή του προϊόντος στο ράφι για πολύ καιρό. Όλες οι συσκευασίες είναι ερμητικά κλεισμένες με πώμα ασφαλείας.

  • Οι συσκευασίες(pet & μεταλλικές) που χρησιμοποιούνται φέρουν πιστοποίηση ELOT EN ISO 9001:2008,FSSC 22000,UN Approval,CRC Certificate(child safe packaging), TUV Austria,
    και είναι ενδεδειγμένες για τρόφιμα. Υπάρχει επιλογή για δοχεία 500ml, 1lt, 3lt, 5lt ή σε όποια άλλη συσκευασία φέρει ο καταναλωτής.

  • Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με την επωνυμία «ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ» είναι ένα ποιοτικό λάδι στο οποίο πραγματοποιούνται σε ΚΑΘΕ παραλαβή όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι (οξύτητα, σταθερές, διαθλάσεις,κτλ) από πιστοποιημένο χημικό εργαστήριο πριν και κατά την διάρκεια διάθεσής του.
  • Για άμεση αγορά πατήστε εδώ ➨ https://www.elaiopigi.gr/501/ekstra-partheno-elaiolado/