300-350 γρ τυρί τριμμένο κασέρι ή ημίσκληρο ή Λογάδι(light)
σαλάμι κομμένο σε φέτες
1κ. γλυκού ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μπολ ρίξτε το αλεύρι,την μαγιά , την ζαχαρη και προσθέστε 280-300ml νερό
Προσοχή το νερό να ειναι χλιαρό
Βάλτε 3κ.σούπας λάδι , το αλάτι και δουλέψτε τη ζύμη διπλώνοντας τη ώσπου να γίνει μαλακή και ελαστική. (Βοηθάει να γίνει πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια)
Βάλτε την ζύμη σε ένα μπολ καλυμμένο με μεμβράνη και αφήστε τη να ξεκουραστεί για 30' μέχρι να φουσκώσει.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και ανοίξτε τη με πλάστη ή με τα δάκτυλα σε ένα στρογγυλό δίσκο.
Απλώστε 3-4 κ. σούπας σάλτσα, 1κ σούπας λάδι, ρίγανη και ρίξτε τα τυριά και κατόπιν το σαλάμι
Ψήστε σε μεσαία προς χαμηλή σχάρα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να χρυσίσει η ζύμη
*Tα υλικά της ζύμης είναι για δύο πίτσες, μπορείτε να βάλετε τη μισή στην κατάψυξη και την άλλη μισή για φούσκωμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα