Γιαουρτόπιτα

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
28/11/2018

ΥΛΙΚΑ

  • 180 γρ βούτυρο
  • 200γρ ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 1 κ.γλυκού βανίλια εκχύλισμα
  • 300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ. μπείκιν πάουντερ
  • 250 γρ γιούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι το μείγμα να ασπρίσει.
  • Προσθέτετε τα αυγά , ένα ένα , χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
  • Προσθέτετε το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και 1 πρέζα αλάτι.
  • Ρίξτε και τη βανίλια. Χτυπήστε το μίγμα μέχρι να πήξει και να γίνει λείο.
  • Βάλτε το σε φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη και ψήστε στους 180 βαθμούς για 45' περίπου
  • Είναι έτοιμο όταν βυθίζουμε ένα μαχαίρι στο κέντρο του ταψιού και βγαίνει καθαρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα