Μπακαλιάρος στο φούρνο

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
23/03/2020

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρο
  • 4-5 πατάτες κομμένες
  • 4 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι άσπρο κρασί
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 4-5 σκελίδες σκόρδο
  • ελιές κομμένες
  • μαιντανός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ξαλμυρίζουμε καλά τον μπακαλιάρο κόβοντάς τον σε μερίδες και βάζοντάς τον σε νερό
  • Στώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί τις πατάτες, τις ντομάτες, το σκόρδο, το νερό , το κρασί, το ελαιόλαδο
  • Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς
  • 15' περίπου πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο προσθέτουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου φροντίζοντας να καλυφθούν απο το ζουμί του φαγητού μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα