Μπακαλιάρος τηγανητός με θυμάρι
Από Pytheas seafood
20/03/2022
- 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο
- 12 κούπες αλεύρι
- 1 αυγό
- 1 κουταλιά σούπας γάλα
- 2 κ.σ. θυμάρι
- πιπέρι
- αλάτι
- ελαιόλαδο για το τηγάνι
- Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για περισσότερο από μία ημέρα αλλάζοντάς του διαρκώς το νερό. Μπορούμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι ότι έχει ξαλμυριστεί.
- Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρές μπουκίτσες και τις στύβουμε καλά.
- Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα και το πιπέρι.
- Στο αλεύρι ανακατεύουμε το θυμάρι.
- Παίρνουμε μπουκίτσες μπακαλιάρου τις βουτάμε στο αυγό με το γάλα, μετά στο αλεύρι με το θυμάρι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν