Μπακαλιάρος τηγανητός με θυμάρι

Από Pytheas seafood
20/03/2022

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο
  • 12 κούπες αλεύρι
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά σούπας γάλα
  • 2 κ.σ. θυμάρι
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για περισσότερο από μία ημέρα αλλάζοντάς του διαρκώς το νερό. Μπορούμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι ότι έχει ξαλμυριστεί.
  • Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρές μπουκίτσες και τις στύβουμε καλά.
  • Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα και το πιπέρι.
  • Στο αλεύρι ανακατεύουμε το θυμάρι.
  • Παίρνουμε μπουκίτσες μπακαλιάρου τις βουτάμε στο αυγό με το γάλα, μετά στο αλεύρι με το θυμάρι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα